Cumpără ciorapi bandă siliconată și elastică în toate variantele

Toate femeile ar trebui să aibă în garderoba lor ciorapii potriviți. Nicio problemă, deoarece pe dichisite.ro există diverse modele pregătite pentru tine, de la ciorapi clasici într-o singură culoare până la ciorapi bandă siliconată cu modele sofisticate.

În special, ciorapii cu model pe banda siliconată sunt o alegere absolută a femeilor moderne, deoarece sunt sexy și atrăgători. Îi poți găsi în model plasă sau din lycra cu țesătură fină, care sunt întotdeauna foarte populari.

Desigur, poți găsi și modele cu cusătură vizibilă pe partea din spate a piciorului. Ciorapii bandă siliconată sunt o variantă deosebit de sofisticată. Dau impresia de ciorapi pentru portjartieră, dar de fapt se lipesc ferm de picior. Îi poți găsi cu țesătura foarte subțire 8 den sau groși 100 den.

Ciorapi bandă siliconată – modele și culori diferite

Există ciorapi bandă siliconată în diferite culori și modele, și se lipesc de capătul superior cu o margine din silicon. Unele dintre benzile adezive ale ciorapilor au volane sau sunt modelate frumoase. Ciorapii de susţinere pot fi combinaţi si cu portjartiere. Avantajul benzii de silicon, este că nu permite alunecarea. Aceste accesorii pentru femei sunt foarte populare.

Ciorapi banda siliconată pentru un aspect erotic

Ciorapii cu bandă siliconată fac picioarele să pară sexy și sporesc efectul erotic al lenjeriei intime care le însoțește. Acești ciorapi speciali nu au nevoie de un brâu, deoarece se lipesc de picior în mod independent.

Purtătoarea își seduce privitorul cu ciorapii bine potriviți și îi poate coordona perfect cu restul ținutei, datorită selecției mari de modele. Din acest motiv, îți poți satisface toate dorințele și ideile în ceea ce privește aspectul erotic.

Există modele cu banda siliconată din dantelă brodată elaborat, cu modele atrăgătoare și grafică decorativă. Culorile ciorapilor sunt dominate de clasicele tonuri de negru si culoarea pielii, transparenți, dar există și modele mate cu accente puternice în culoarea negru, pentru femeile atente la modă.

Ciorapi cu bandă elastică – Caracteristici

Modelele de ciorapi cu bandă elastică oferă o potrivire semnificativ mai confortabilă decât dresurile și mai mult spațiu pentru picioare, datorită potrivirii libere. In acest fel, nu se vede nicio cusătură pe suprafața fustei sau pantalonilor, și astfel, ţinuta poate fi aleasă cu o croială mulată.

Există o gamă largă de opțiuni când vine vorba de ciorapi cu bandă elastică. Aspectul clasic retro al anilor  ́50 și efectul atractiv al aspectului romantic cu funde și modele pe banda elastică, sunt foarte atrăgătoare.

În plus, există și modele extravagante din țesătură plasă și finisaje decorative. Garantat vei avea un aspect impresionant la ocaziile speciale.

Datorită stratului de bandă elastică integrat, realizat în principal din silicon, ciorapii cu bandă elastică permit o potrivire sigură pe picior pe tot parcursul zilei. Chiar și după o noapte lungă de petrecere cu mult dans, aceștia încă stau perfect pe picior, la fel ca ciorapii cu portjartieră.

Ciorapi cu bandă elastică – seducție pură

Ca și în cazul ciorapilor normali din lycra, există diferite unități DEN și diferite dimensiuni de susținere. Cu astfel de ciorapi, te vei bucura de un confort excepțional de purtare. Ciorapii de susţinere sunt seducție pură, fără a sacrifica confortul.

Ciorapii convenționali pentru portjartieră alunecă rapid și de aceea trebuie fixați. Pe de altă parte, ciorapii cu bandă elastică se lipesc singuri de picior și îl înfrumusețează în multe feluri. Din acest motiv, aceste modele sunt foarte atractive pentru mulți  bărbați.

Cu o pereche de ciorapi cu bandă elastică, purtătoarea își crește atractivitatea sexuală personală și trimite semnale mult mai erotice. Ciorapii arată foarte sexy, cu un top din dantelă fină care poate ieși ˝accidental˝ de sub o fustă scurtă.

Ținuta atractivă este completă doar cu ciorapi cu bandă elastică decorativă și, prin urmare, este îmbunătățită elegant.